Jobba hos oss

NGL är en koncern med stort miljöfokus. Våra affärsområden består av VVS, Energientreprenad, Bygg och Miljöproduktutveckling. Vi har kontor i Linköping, Norrköping och Göteborg. Vi utför allt från ren rörservice, ny- och ombyggnad av undercentraler, entreprenader, balansering av värmesystem samt installation och utveckling av energieffektiva och miljövänliga armaturer för tappvatten.

På NGL Group finns ett brett spektra av olika tjänster. Är du vass inom VVS, intresserad av fastighetsskötsel eller har viljan att lära dig? 

Vi tar gärna emot din spontanansökan på info@nglteknik.se

 


Lediga tjänster

- Resande montör med utgångspunkt i Malmöregionen 191220

Nu söker vi Dig som är duktig på VVS och gärna har dokumenterad erfarenhet av detta – du behöver dock inte vara fullärd VVSare. Du har en flexibel vardag och är intresserad av att resa i ditt arbete, B-körkort ett krav. Utgångspunkt för tjänsten är Malmöregionen.

Tjänsten innefattar att runtom i Sverige injustera värmesystem, installera vattensparprodukter i lägenheter och lokaler. Service alt. byte av WC och armaturer är också vanligt förekommande. Uppdragen varar måndag till torsdag när de sker på annan ort. Vi erbjuder en spännande tjänst med firmabil och friskvårdsbidrag.

Vi har löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker till mattias.mattsson@nglteknik.se. Vänligen märk ansökan med "Resemontör".


Rörmokare Östergötland 191220

Nu söker vi Dig som är certifierad rörmokare alternativt Dig med mångårig erfarenhet inom VVS för arbete inom Östergötland. Har du svetslicens är det meriterande. Våra kunder är större fastighetsägare, byggbolag och privatpersoner.
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en spännande heltidstjänst med firmabil och friskvårdsbidrag.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan sker till j.norling@nglteknik.se. Vänligen märk ansökan med "Rörmokare Östergötland".