Senaste nytt

Håll dig uppdaterad kring NGL!


2019-12-11

NGL krossar energiklassningen!

Äntligen! En oberoende undersökning visar att vår höghastighetsteknik är överlägsen och att våra rostfria blandare är bäst ur hållbarhets- och miljösynpunkt.

Läs mer här.

2018-03-20

NGL får priset Årets Miljöteknikprofil 2018

Vi har fått ta emot utmärkelsen "Årets miljöteknikprofil 2018" med följande motivering: "Att vara snål är positivt. Med nya tekniklösningar, attraktiv design och cirkulära affärsmodeller utmanar årets Miljöteknikprofil såväl oss konsumenter som de stora etablerade företagen i hur vi använder vatten. Med NGLs lösningar räcker vårt vatten längre och vi sparar energi, men med hög nivå på funktion och komfort."

2017-10-26

NGL är Nordens första certifierade partner för Orbital Systems!

NGL är nu Nordens första certifierade partner för Orbital Systems, duschsystemet som sparar upp till 90% vatten och av Forbes kallas: "The Tesla of showers".

Orbital Systems produkt ”rymdduschen” har Space Certified Technology, en världspatenterad sensorteknik som analyserar vattnet 100 gånger per sekund och återrenar det förorenade vattnet till en sluten slinga.

NGL Vatten- & energiteknik har sedan 90-talet varit ledande inom vattenbesparing och samarbetet med Orbital Systems ligger helt rätt för oss. Återvinning är historia, återanvändning är framtiden, säger Jacob Norling, VD.

2017-09-11

NGL Stainless - för hållbart byggande

Genom att installera NGL Stainless får man ett energieffektivt och hållbart byggande! NGL Stainless erbjuder dessutom ett återköpssystem för att främja återanvändning och bidra till det cirkulära kretsloppet.

Vårt återköpssystem fick priset "Årets Miljöaktivitet 2016" med följande motivering: "NGL Vatten- & energiteknik arbetar med att hushålla en av våra viktigaste resurser, vatten. Under 2016 har man infört ett återköpssystem avseende sina blandare i rostfritt stål vilket är unikt i branschen. Återköpssystemet innebär att produkterna kan återanvändas och bli en del av ett cirkulärt kretslopp."

Läs mer på www.nglstainless.com