Senaste nytt

Håll dig uppdaterad kring NGL!


2019-01-24

Vi tecknar avtal med Familjebostäder i Göteborg

NGL Group AB tecknar RAM-avtal med Familjebostäder i Göteborg med sina 18 500 lägenheter gällande värmeinjustering enligt EBmetoden!

Detta avtal ligger helt i linje med den utveckling som NGL Group AB, med sina olika affärsområden, står för idag. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn och specifikt värmeinjusteringar.

Vi har utfört montage av vattensparprodukter i mer än en halv miljon bostadslägenheter och dessutom ett stort antal skolor, daghem, servicehus och hotell med flera. Våra vattensparprojekt har rönt stor uppmärksamhet och uppskattning och vi har därmed ett brett register av referensprojekt.

Detta är således ett naturligt steg att nu kunna fokusera på att kunna erbjuda våra kunder samma service som i våra tidigare vattensparprojekt, men även kunna erbjuda injusteringar enligt EBmetoden.

 

 

2019-01-23

NGL certifierad av EBmetoden!

NGL Group AB har under 2018 blivit certifierade som självständig leverantör och installatör av EBmetoden®!

EBmetoden® är en enkel och bestående metod för injustering av system med vattenburen värme/kyla. Metoden skapades 1980 av Egon Johansson och Bengt Hansson, som samtidigt startade företaget EB Värmeinreglering AB.

Företaget har genom åren injusterat värmesystemen i ett stort antal fastigheter genom EBmetoden® med mycket gott resultat. Några av de större kunderna är MKB Fastighets AB (ca 18.000 bostadslägenheter) och Akademiska Hus (Högskolorna i Lund och Kristianstad).

Detta är ett naturligt steg för NGL Group och vår filosofi gällande tjänster inom energi och miljö.

Vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda och leverera injusteringar med fasta KV-värden enligt EBmetoden® som var först med detta och som har jobbat och utvecklat detta de senaste 38 åren!

2018-03-20

NGL får priset Årets Miljöteknikprofil 2018

Vi har fått ta emot utmärkelsen "Årets miljöteknikprofil 2018" med följande motivering: "Att vara snål är positivt. Med nya tekniklösningar, attraktiv design och cirkulära affärsmodeller utmanar årets Miljöteknikprofil såväl oss konsumenter som de stora etablerade företagen i hur vi använder vatten. Med NGLs lösningar räcker vårt vatten längre och vi sparar energi, men med hög nivå på funktion och komfort."

2018-03-02

Godkänd OVK?

Är er OVK godkänd? Kombinera vattenspar tillsammans med OVK och upptäck eventuella brister på ventilationen. Båda tjänsterna leder till energieffektivisering och kan såklart kombineras med ytterligare tjänster/produkter från vårt breda utbud.

Kontakta oss på info@nglteknik.se eller ring 013-592 54.